LES MILLS BODY PUMP

LES MILLS BODY PUMP

Najpopularniji grupni program na svetu

Body Pump je premium program snage: veliki broj ponavljanja, mala do srednja opterećenja – bezbednost na treningu,, “rip” efekat- masti se tope dok dobijamo mišićni tonus. Lepe, dugačke i izvajane mišiće želimo!

Dizajniran je tako da se tokom 55 minuta trajanja treninga uradi od 800 do 1000 ponavljanja angažujući sve veće mišićne grupe.

Efekti ovakvog načina treniranju su povećana potrošnja kalorija tokom i nakon treninga, unapređenje izdržljivosti u snazi, tonirani i lepo oblikovani mišici celog tela, povećana snage core muskulature i povećanje gustine kostiju.

NOVO NOVO NOVO

OD NOVEMBRA U ATHLETICS CENTRU

Ljubitelji BodyPump treninga tipično žele savršen izgled. Imaju potrebu da izgledaju “savršeno” te su zbog toga spremni na visok nivo discipline i posvećenosti.

Vole efikasne treninge koji su zasnovani na naučnim istraživanjima. Prate trendove, cene kvalitetnu opremu i dobro opremljen prostor.

Raspored i cena treninga

Preporučujemo da dolazite redovno 2-3 puta nedeljno i zato vam nudimo na raspolaganju 6 termina nedeljno.

Redovna cena treninga je 3000 din na mesečnom nivou, za neograničen broj dolazaka. Tokom promotivnih perioda, predstavljanja novih izdanja i većih svetkovina i praznika, nudimo povoljne pakete i članarine. Pratite nas redovno!

Prijava na probni trening

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Poštovani, Vaše ime i prezime
Vaš vežbački status
Poštovani, izaberite Vaš termin dolaska