Athletics OCR Camp

OCR trke ( Obstacle Course Race ) su izuzetno popularne trke sa prirodnim ili veštačkim preprekama izazovnog inteziteta u prirodnom okruženju. Putovanja, prirodne lepote, druženje i takmičenje – ima li šta lepše? Ima, kada ima i blata:). Veliku masovnost i učestalost ovakvih trka u regionu, doneo je kvalitet i trud učesnika i organizatora.

Naš Plavi tim učestvuje na OCR trkama još od kada smo se doselili na ove prostore:). Kao prvi organizovani tim učesnika, redovni smo od 2019. godine na različitim terenima. Uspeh i rast OCR zajednice podstičemo kao brand ambasadori Tribaliona, jedne od najboljih i sigurno najmasovnije OCR trke, i organizacijom sada već legendarne Cerske OCR bitke. Uspeh kroz ostvareno učešće i osvojene trofeje naših članova, svedoči da Athletics Cross/OCR trening predstavlja idealnu pripremu za OCR trke.

Redovni termini za OCR CAMP su od 08,19 i 20 h ponedeljkom, sredom i petkom. Dodatne termine organizujemo periodično ostalim danima u formi outdoor treninga (odlaska na Cer, Letnjikovac, Stari grad, stadion ),obuke tehnike prelaska specifičnih prepreka i tehnike trčanja.

OCR Camp je otvoren za sve zainteresovane ljubitelja avanture i uživanja u prirodi, posebno za buduće učesnike koji se nisu do sada aktivirali. Specijalne pogodnosti i popusti za članove drugih fitnes klubova, individualni pristup svakom novom članu. Organizovan ciklus priprema za određene trke, izbor i preporuka oko prijavljivanja i svih mogućih nedoumica.

Cerska OCR bitka

Naša prva misija je Cerska OCR bitka, zvanično druga najbolja trka u regionu ( nezvanično, šta mislite koja?). Avanturističko-istrorijska trka koja je konačno postavila našu planinu Cer na turističku mapu i dovela nekoliko hiljada učesnika i ljubitelja prirode. Nudimo vam specijalni paket pripreme+kotizacija po posebnoj ceni od 6000 din za 6 nedelja priprema i kompletan startni paket za trku. Ponuda je ograničena i traje do 11.03. kada zvanično počinju pripreme. Izuzetno povoljno, znajući kolika je cena samo priprema u klubu, i samostalne kotizacije u trenutku kada je ostalo vrlo malo mesta. Za aktivne članove AC, cena kotizacije u inbox:).

OCR Camp – Cerska bitka
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime
Vaš vežbački status
Želite da učestvujete u OCR Campu i trci Cerska OCR bitka?
Da li ste ranije učestvovali u nekoj od OCR trka?
Kada planirate Vaš dolazak na trening?